Megekko

Zeer slechte service nadat iets is aangeschaft. Afgescheept worden met standaard mailtjes dat ik op eigen kosten naar een computerwinkel kan gaan. Wanneer ik een defect apparaat heb toegestuurd en mijn geld liever terug wil krijg ik eerst een nieuw apparaat om vervolgens te horen te krijgen dat het termijn van 30 dagen is verstreken en kan fluiten naar mijn geld. Zelfs de mediamarkt is beter in haar service.

Stevig verpakt zodat het onderweg niet stuk kan gaan. Zoals je mag verwachten als je dure spullen aanschaft.

Zelden zo een incompetente service desk meegemaakt. Niet de mail lezen maar een standaard antwoord geven waar je he-le-maal niks mee kan. Als je dan reageert was het verspilde moeite want er wordt niet met je meegedacht. Exact 0 coulance richting de klant. Dit is men absoluut niet verplicht maar als je voor enkele duizenden Euro's spendeert verwacht je wel dat het bedrijf zich iets vriendelijker opstelt dan: "we hebben je geld en nu ophoepelen prutser."

Scorekaart voor Megekko