AlgemeenWaardeloos bedrijf sinds aantal jaren. Was ooit een mooi bedrijf met iets hogere prijs maar daar stond hele goede service tegenover. Anno 2023 is het een dure club met bizar slechte service. Ze leveren de 1e levering vaak snel, maar als je iets moet retouren, voor vragen of garantie.. dan zit je tegenwoordig bij Coolblue enorm slecht. Bij Bol gaat de aftersales, service 100x beter en sneller in mijn aanvaring na 3 aankopen in de laatste 2 jaren bij Coolblue.
Telefonisch contact? Wachttijd: +45min
Teruggebeld worden: wordt niet uitgevoerd
Pakketje retour: raken ze kwijt en geven ze schuld aan PostNL
Service?: snelle reacties op mail, iedere keer andere medewerker die geen moeite heeft genomen om voorgaande mails te lezen en (zo het lijkt) random reageert op de laatste email
Inmiddels zijn Amazon en Bol de service van Coolblue ruim voorbij is mijn ervaring na 3 aankopen. Of beter gezegd: Coolblue is vooral enorm ver weggezakt.
Voor je garantie zit je beter bij Bol dan bij Coolblue.
Tot slot: ook geen keuze in verzender, anno 2023 zit je aan PostNL vast. Een totaal knudde bedrijf.
Geen keuze, enkel postNL... niet de beste van de pakketbedrijven. Trage en onvriendelijke club. ..
KlantenserviceKlantservice is telefonisch praktisch onbereikbaar.
Per email lijkt het een soort chatbot die steeds reageert. Ze lezen de inhoud van je mail niet, reageren vooral met standaard antwoorden die vooral heel 'keurig volgens het boekje' zijn maar totaal de inhoud missen.
Bij Bol veel betere ervaring, waar echt gereageerd wordt op je vraag. Bij coolblue moest ik bij 2 aankopen meer dan 5x de vraag herhalen. Je krijgt gewoon steeds een ander, bij de 5e was het raak voor een daadwerkelijk antwoord...
Goedemiddag,
Super bedankt voor je feedback en goed dat je aangeeft dat er een aantal dingen bij jou niet lekker liepen. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.
Hopelijk kunnen we gezamenlijk snel meer duidelijkheid krijgen.
Coolblue
Trap ook niet in die 'stuur ons een email op geenglimlach@coolblue.com' onzin berichtjes... je krijgt er gewoon exact dezelfde medewerkers die een digitale middelvinger naar je opsteken.
Dit bedrijf is laatste diep de afgrond in gegaan met kwaliteit. Ga lekker naar Bol.
Check ook al die negatieve reviews, allemaal dezelfde oorzaak. Betreft gewoon beleidskwestie van Coolblue. Zij raken iets kwaat in hun magazijn en jij mag als er klant voor betalen.