AlgemeenZelden heb ik zo'n plezierige ervaring gehad met een webshop en fysieke winkel. Mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon leidde me al snel naar Belsimpel, specifiek voor de Google Pixel 8. Helaas bleek dit toestel een tegenvaller te zijn, met enkele kinderziektes, zoals ook bevestigd in de Belsimpel-winkel in Amsterdam. Het personeel daar was uiterst vriendelijk. Hoewel ik normaal gesproken terughoudend ben met retouren, verliep het proces bij Belsimpel buitengewoon soepel. Ze namen de kosten voor het retourneren op zich, en ik kon kosteloos een ander toestel kiezen.
Op de Samsung-website trok de Fold mijn aandacht, vooral vanwege de afbeelding van een keurige zakenman met een vrijwel witte Fold. Ik plaatste de bestelling bij Belsimpel, waarbij ze zelfs het prijsverschil terugbetaalden vanwege een aantrekkelijke aanbieding. Binnen twee dagen ontving ik de Fold, maar tot mijn verbazing bleek deze niet wit/beige, maar echt roze te zijn. Met enige bezorgdheid nam ik opnieuw contact op. De klantenservice reageerde begripvol en vrolijk, zonder enige noodzaak voor excuses. Dezelfde dag kon ik de roze Fold retourneren, en ze stuurden me prompt een zwarte variant.
Mijn ervaring met Belsimpel is werkelijk uitmuntend, en ze verdienen absoluut lof!
Telefoons zijn keurig verpakt in een Belsimpel-doos. Vanaf de buitenkant is niet direct zichtbaar dat het om een telefoon gaat, maar zodra je de doos opent, word je begroet door vrolijke teksten en de benodigde bescherming. Binnen slechts één dag had ik alles in huis.
KlantenserviceDe klantenservice van Belsimpel, zowel telefonisch als per e-mail, is buitengewoon vriendelijk en professioneel. Het is bijna verrassend om op deze manier behandeld te worden, aangezien onze verwachtingen tegenwoordig vaak anders zijn. Hier wordt de klant oprecht uitstekend behandeld. Het personeel in de winkel in Amsterdam is eveneens geduldig en deskundig. Belsimpel stelt een norm die voor andere bedrijven moeilijk te overtreffen lijkt. Wat een uitmuntende service!