Informatique

Van de week 3 fans besteld bij een actie, volgens voorraad indicatie nog op voorraad. Na 3 dagen krijg ik een mail dat er nog maar 2 zijn
en dat ik de 3e voor 30% meer er bij kan aanschaffen maar niet dat de levering dan langer gaat duren. Heel vreemd. Laatste bestelling voor mij bij Informatique

Van de week 3 fans besteld bij een actie, volgens voorraad indicatie nog op voorraad. Na 3 dagen kirjg ik een mail dat er nog maar 2 zijn

Beste Grooveyard,

Onze excuses dat er nog slechts twee stuks voorradig waren voor de aangegeven prijs en we begrijpen de onduidelijkheid die daardoor ontstaan is. Zou u ons een mail willen sturen naar klacht@informatique.nl met uw gegevens, dan gaan wij na wat er mis is gegaan en kijken of alsnog een passende oplossing geboden kan worden.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique