AlgemeenVeel keuze, prima prijzen en snelle levering. Helaas is de winkel niet telefonisch te bereiken, dit maakt het stellen van vragen lastiger.
KlantenserviceDe aftersales is verschrikkelijk. Bedrijf is telefonisch ook niet te bereiken. Ik heb verschillende hardware componenten besteld voor een zelfbouw-pc, echter de power unit van MSI (psu) blies als een malle en had lichte last van coil-wine. Bijna onwerkbaar om daar een hele dag in te zitten en het ventilatorgeluid leek wel van een ouderwetse 286. PSU geretourneerd (met eigen verzendkosten, want geen antwoordnummer) en ik krijg zojuist een mail dat er "krassen" op de psu zitten en dat deze naar mij geretourneerd wordt. Er wordt geen geld geretourneerd en mijn verzendkosten ben ik kwijt.
De "krassen" zitten op de plek waar de psu in de case worden geschroefd, want ik ging er vanuit dat deze psu gewoon goed was. Dit krijg je als je iets vast schroeft... Krassen waren het bijna niet te noemen, enkel een plek waar de schroeven de schroefgaten van de psu in gaan. Dit kan idd wat "beschadiging" van de lak opleveren. De overige "krasjes" herken ik niet, maar dat wordt een welles/niets spelletje.
De PSU is bijna als RMA te beschouwen, want niemand wil deze in zijn/haar PC hebben op deze manier. Klacht via mail (want geen telefoonnummer) ingediend over de gang van zaken. Ik bestel hier nooit meer iets!!