AlgemeenSnelle levering (binnen 2 dagen, vanwege het weekend). Overzichtelijke webshop.
Geen technisch support aanwezig; er wordt verwezen naar een FB groep, bestaande uit medegebruikers en ook echt kundige mensen. Deze hebben echter geen binding(?) met het bedrijf en hun advies is dus vrijblijvend.
Ander puntje het bleek niet mogelijk een 2e bestelling (ca. een kwartier later dan de 1e) te combineren, waardoor er wederom verzendkosten bij kwamen.
Mijn begeleidend schrijven, bij de 2e bestelling, hierover werd genegeerd: "is niet mogelijk". Jammer dit, een typisch voorbeeld van kneuterig denken, wat mij betreft.
Over verzendkosten gesproken: waarom is een franco zending bij orders van bijv. > € 1000,- niet standaard?
Niettegenstaande de mededeling hier dat alleen bij "Waardeloos en Slecht' dit veld verplicht is en ik "Uitstekend"heb ingevuld , blijkt onderaan dat dit veld toch ingevuld moet worden?????
(ikke niet begrijp niet)
Een technische vraag afwijzen en verwijzen naar een FB-groep is ronduit zwak. De verkoop is blijkbaar het enige wat heden ten dage telt. Zes (6) jaar geleden had ik op dit punt vele malen betere ervaringen, daarom bestelde ik weer bij jullie. Of dit een volgend maal weer zo zal zijn?