ALTERNATE.nl

Toffe website, bestel af en toe wel eens iets bij ze. Nu net een paar dingen besteld voor mijn nieuwe PC upgrade. Ze zijn niet altijd de goedkoopste (heb bijvoorbeeld hier niet mijn nieuwe moederbord gekocht) maar boden met Black Friday de 7800X3D het goedkoopste aan. Daarnaast was er toevallig ook nog een flash sale voor de RAM die ik wilde hebben, zelfde model maar dan met RGB!

Had er vroeger nog een PC vandaan gehaald die ik met de welbekende PC Builder in elkaar had gedraaid. Die kwam ook prima en prachtig op tijd binnen (is wel wat jaartjes terug hoor haha).

Eigenlijk nooit problemen mee gehad!

Verzending is snel en oké geprijsd (niet de goedkoopste maar je hebt wel vaak gratis verzend-acties). Verder eigenlijk niets op aan te merken.

Klantenservice is (bij mij dan) altijd op tijd en vriendelijk. Kreeg een gamecode bij mijn laatste bestelling gelijk opgestuurd, maar verder dan dat eigenlijk bij die bestelling niet te maken gehad met de klantenservice.

Bij mijn oude (huidige) PC build had ik bijvoorbeeld de RAM ook hier bij Alternate besteld, dit waren 2 kitjes van 2x8gb. Een kitje hiervan deed helemaal niets in de PC dus ik nam gelijk contact op met de klantenservice van Alternate. Maar kreeg eigenlijk zonder problemen (wel pas na een paar dagen, al was dit wel in een drukke periode) een nieuw kitje opgestuurd terwijl ik de kapotte naar hun terugstuurde.

Al met al een prima klantenservice.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl