AlgemeenHet bestellen via Alternate ging lekker vlot, zoals je mag verwachten bij een webshop. Er is genoeg keuze in betaalmogelijkheden en leverdata. Niks op aan te merken.
De website is echter wel aan vervanging toe, met een nieuwer design en nieuwere code (bijvoorbeeld het niet hoeven te klikken op 'Resultaten weergeven' na het instellen van een filter), om het een beetje van deze tijd te maken. De e-mails die worden verstuurd zijn een mix tussen HTML e-mails en plain text e-mails. Houd het gewoon bij HTML e-mails, dit komt een stuk netter over. Het geheel is gewoon verouderd.
Op zaterdagochtend besteld. Op de website stond duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling kan verwachten. Deze werd netjes op de afgesproken datum geleverd. De bestelling was te volgen via Track & Trace.
KlantenserviceIk had de klantenservice niet echt nodig, maar op de website zag ik zat ze onder andere via Twitter (X) actief zijn. Ik wilde iets weten over een aanbieding van het bestelde product. Alternate is niet actief op social media, wanneer je vragen hebt worden deze niet (snel) beantwoord. Het is 2023 en we leven in het tijdperk van internet. Er moet gewoon iemand zijn die vragen beantwoordt op social media.