Coolblue.nl

Al jarenlang bestel ik bij Coolblue. Ook voor mijn laatste bestelling was Coolblue de directe keuze. Ik heb een iPhone en Apple Watch besteld. Dit is echter een drama geworden waarbij ik tot op heden het geld (bijna 2300 euro) kwijt ben, geen producten heb en geen duidelijkheid of en wanneer ik het geld of producten ga krijgen.

Tijdens het tijdvak werd de bestelling niet bezorgd. PostNL gaf echter aan het wel bezorgd te hebben. Na 1 uur in de wacht te hebben gestaan kon ik dit aan Coolblue melden. Er is bij PostNL een onderzoek gestart wat 10 werkdagen zou duren. Dit onderzoek loopt blijkbaar nog steeds terwijl ik in onzekerheid zit.

Klantenservice is vriendelijk, maar vraag mij om het af te wachten. Er was mij beloofd dat dit maximaal 2 weken zou duren. Gedurende twee weken heb ik niks gehoord. Toen ik belde was het antwoord wacht nog een dag of 2 af, na 2 dagen is het weer het antwoord wacht nog 2 dagen dan hebben we meer informatie.

Het wordt mij ook afgeraden om een nieuwe bestelling te plaatsen, want dat is op eigen risico. Dit geeft mij het gevoel dat ik alsnog de schuld kan krijgen voor de fout van PostNL en ik daardoor het geld kwijt ben.

Ik heb camerabeelden die duidelijk aangeven dat er tijdens het hele tijdvak niemand is langs geweest, maar hier is niet eens om gevraagd.

De bereikbaarheid is ook een stuk minder geworden de afgelopen jaren. De eerste keer stond ik letterlijke een uur in de wacht voordat ik kon melden dat de bezorging niet had plaatsgevonden.

Scorekaart voor Coolblue.nl