MediaMarkt

bestelling van een iphone 14 pro gedaan, krijg 3 bevestigingsemails (inclusief tracking en factuur), pakket wordt bezorgd, wordt weer aangebeld dat de dhlparcel bezorger een bevestigingscode nodig heeft om het te veriferen, ik samen met hem in mijn email kijken, nergens te bekennen van dhl), hij zegt over 30 minuten terug tekomen zodat ik mediamarkt kan bellen, vragen ze mij om DHL te bellen

dhl gebeld, die versturen nogmaals de code, code komt niet aan/ kan ook geen account aanmaken op mijn emailadres want alle mails komen niet aan (dhlparcel staat op mijn favoriete lijst, en niet op een spamlijst), niks geen emails, wel op andere emailadressen, maar daar heb ik niks aan.

vervolgens dhl weer gebeld, die vertellen mij dat ze een Keyaccount desk hebben (medewerkers van Mediamarkt die gestationeerd zijn bij DHL), en de mediamarktmedewerkers moeten hier van af weten, dus ik moet mediamarkt bellen om te vragen of ze een wijziging van mijn emailadres doorgeven aan deze afdeling bij DHL,maar helaas geen enkele medewerker van Mediamarkt is op de hoogte van deze afdeling.

sowieso vertelde de dhl bezorger mij dat hij hier de hele dag last van heeft.

hij komt morgen weer langs met het pakket die ik weer niet in ontvangst kan nemen dus wordt het retour gestuurd en mijn geld ook mag ik hopen

het is 1 groot zooitje

zie omschrijving bij korte toelichting, de bezorger was alleen behulpzaam en geduldig

hij komt morgen nogmaals

aardige mensen maar daar is het ook mee gezegd, totaal niet op de hoogte van elkaars bedrijf.

Scorekaart voor MediaMarkt