AlgemeenGame laptop met 1TB besteld als op webshop getoond. 512GB laptop ontvangen. Na vriendelijk overleg met klantenservice product retour verzonden. Lijkt fout in product info van fabrikant te zijn. Via sales afdeling info ontvangen over alternatieven, tegen bij betaling. Zelfde specs tegen oude prijs was niet mogelijk. Als consument lijkt me dit niet okay want ik koop iets maar wordt niet zo geleverd. Uiteindelijk elders laptop gekocht.
Paar weken later gaat bedrijf wederom in fout: zelfde laptop wordt op eigen webshop tegen 512GB aangeboden, maar via bol.com wederom tegen 1TB. Vriendelijk via mail op gewezen. Azerty bevestigd dat het fout staat op bol.com, maar geen eens bedankje voor het melden.
Minder enthousiast.
Goede verpakking, weinig lucht mee verzonden. Geen problemen mee gehad en ook retour goed afgehandeld.
KlantenserviceVriendelijk in communicatie, maar als klant niet tevreden en weet niet of er juridisch juist is gehandeld vanuit consumentenrecht. Ik wil daar geen moeite in steken en dus elders gekocht.
Beste Wouter,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat je in eerste instantie een laptop ontving die niet overeenkwam met de genoemde eisen.
De genoemde laptop op BOL.com werd door verschillende aanbieders aangeboden. Om die reden bleef er 1 TB vermeld staan en op onze site 512 GB. Uiteraard zijn we blij dat je ons hiervan op de hoogte stelde. Dank daarvoor!
Jammer dat wij niet een geschikt model konden aanbieden binnen dezelfde prijsklasse. Wij nemen dit mee in onze interne processen, om dergelijke situaties als deze in de toekomst te voorkomen.
Stijn
Azerty Klantenservice