AlgemeenDe website is duidelijk en heeft diverse betaal- en bezorgmogelijkheden. Veel artikelen kunnen volgens de website de volgende dag, ook op zondag, bezorgd worden.
VerzendingMediamarkt laat pakketten bezorgen door DHL en die kunnen de belofte om op zondag te bezorgen helaas niet waarmaken.
Na bestelling een Track & Trace code ontvangen met een tijdvak. Ik heb mijn planning zo aangepast dat ik gedurende het tijdvak thuis was: niemand gezien. Een uur na het verstrijken van het tijdvak stond de bezorger op de stoep, ik was niet meer thuis. Dit was zondag.
Nieuwe poging op maandagavond: bezorger in het geheel niet op komen dagen.
Er wordt ook geen keuze optie gegeven voor een ander moment of bezorgen bij de buren, dus maar afwachten.
Dinsdag om 20u de melding dat ze op dinsdag tussen 17:30 en 22:30 langs zouden komen: wederom geen bezorger gezien: Nieuwe poging woensdag 17:20-22:30 en nog steeds geen keuze voor een ander moment of de buren.
Woensdag, 16:30 DHL bezorger voor de deur. Die blijkt een totaal ander pakket te komen bezorgen en weet niets van een pakket van de Mediamarkt. Nu maar weer afwachten wanneer ze wel komen.
Met het oog op de komende feestdagen zou ik voorzichtig zijn met het bestellen bij Mediamarkt, met dank aan aan DHL is het maar afwachten of je het voor de juiste feestdag binnen hebt.
Update woensdagavond: bezorging gaat wederom niet door
Update vrijdag: Nog steeds geen bezorger gezien. Klantenservice DHL verwijst naar Mediamarkt.
Update zondag, een week later: geen enkel teken van leven meer van zowel DHL als Mediamarkt.
De klantenservice verstopt zich achter een invulformulier op de website waar afgezien van een ontvangstbevestiging geen reactie uitkomt.