AlgemeenGeen positieve review; niet helemaal waardeloos want ik heb mijn bestelde product gekregen, maar de customer experience is werkelijk slecht,
Ik heb het product op de website van mediamarkt gevonden en besteld, waarbij ik de keuze gemaakt heb om het diezelfde middag op te halen in de winkel. Dit proces werkte prima.
---
Echter, bij de winkel in Amsterdam West is het slecht aangeven waar je je moet melden om wat op te halen. Vervolgens stond ik bij de balie afhalen, maar werd volledig genegeerd door het (kassa) personeel wat privé dingen aan het doen was en ongemotiveerd leek in enige interactie of service gerichtheid naar klanten.
Na wat vragen bleek ik aan de service balie te moeten melden ipv afhalen. Daar werd een andere klant erg onduidelijk en langdurig geholpen (leek ook een privé situatie). Vervolgens bouwt zich een rij andere mensen achter mij op waarvan plotseling mensen wel aan de afhaal balie geholpen worden.
Na een hoop wachten op de klant voor me die onduidelijke dingen aan het doen is (personeel leek ook niet heel adequaat de klant te helpen) was ik eindelijk aan de beurt en kon ik mijn bestelde af betaald product in 2 minuten afhalen.
Uiteindelijk heb ik dus 20 minuten staan wachten terwijl ik in 2 minuten geholpen had kunnen zijn. Ik vind dit niet meer van deze tijd aangezien juist een fysieke winkel toegevoegde waarde voor de customer-experience kan zijn. Ik ben zelf bij een retail organisatie betrokken en kan garanderen dat personeel met een dergelijke houding kan vertrekken binnen hun eerste werkdag.