Megekko

Wat een professionele en behulpzame bedrijf!

Ondanks dat ze geen telefonische helpdesk hebben, zijn ze zeer behulpzaam over de mail en kan je ten alle tijden de status van retour behandeling of bezorging makkelijk inzien op hun website.

Ik heb zelf geporbeerd om voor het eerst een computer samen te stellen.
Tijdens het uitpakken kwam ik er achter dat 1 onderdeel al eerder was gebruikt. Ik heb hier contact over gehad en zij hebben mij meerder opties aangeboden om het op te lossen.

Helaas heb ik tijdens het monteren blijkbaar schade gebracht aan de MB.
Uiteindelijk had ik toch besloten om toch de CPU, MB en Geheugen een stap beter aan te schaffen dan mijn initiële aankoop.

Ze hebben ook een super snelle levering, ik heb in mijn leven nooit zo een goede ervaring gehad met een bedrijf.

Zij hebben tijdens de retour proces aangegeven dat de MB door mijn onkunde beschadigd is geraakt( true ), maar wel in een super vriendelijke mail en zelfs aangeboden om dit door de fabricant proberen reparenen( kostenloos ).

Tuurlijk ging ik er vanuit, dat ik de 300 euro voor MB niet zou terug krijgen(want zo veel geluk heb ik echter nooit in mijn leven).

Vanochtend kreeg ik het goede nieuws dat het allemaal goed is gegaan en ik alsnog mijn 300 euro terug zal krijgen.

Wat een top bedrijf, andere bedrijfen kunnen hier zeker een voorbeeld aan nemen!

Scorekaart voor Megekko