Ten eerste was product twee weken te laat en incompleet terwijl op jullie website stond dat jullie het zelf op voorraad hadden. Vervolgens heb ik jullie klantenservice gebeld, waar ik aangaf het ontbrekende onderdeel te willen ontvangen of het verschil in prijs terug te krijgen. Dit verzoek werd afgewezen en ik werd uitgelachen door jullie klantenservice. Er is vanuit jullie geen oplossing gekomen, het ging er bij jullie alleen maar om om zo min mogelijk geld ter verliezen. Pas toen ik jullie in gebreken heb gesteld wilden jullie meewerken. Jullie stuurde een link van de pricewatch en wilde het goedkoopste artikel vergoeden. Deze bleek niet leverbaar te zijn en de goedkoopste leverbare adapter was jullie te duur. Inplaats van 30 euro extra te betalen boden jullie aan om de adapter via een vaag Spaans bedrijf te bestellen met lange levertijden en onleesbare voorwaarden. Vinden jullie het gek dat ik dat niet vertrouw. Zelfs de prijs waarvoor jullie het zelf aanbieden op de website was te duur. Ik heb het er maar bij gelaten, maar het bedrag dat ik heb terug gekregen heb ik geen nieuwe adapter van kunnen bestellen. Echt een waardeloos bedrijf met een waardeloze service. Eigen belang voor die van de klant, jullie moeten je schamen.