Megekko

Ik vind Megekko een fijne winkel. Vaak vind ik daar de producten die ik zoek, ook artikelen die nergens anders verkrijgbaar zijn. De prijzen zijn over het algemeen gunstig en ik ben zeer tevreden over het algehele bestelproces.

Hoewel ik deze recensie schrijf naar aanleiding van een bemoedigend bericht van Megekko, had ik op eigen initiatief niets anders geschreven. Ik koop af en toe upgrades of andere onderdelen voor de pc's die we thuis hebben. Ik bezoek dan vaak eerst Tweakers.net om te bepalen wie voorraad heeft en de beste prijs en Megekko komt vaak op nummer 1 uit voor de artikelen die ik zoek. Om die reden kijk en bestel ik soms ook rechtstreeks bij deze winkel.

De verzending gaat snel en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de levertijd. De zendingen komen bij mij ook vrijwel altijd op tijd aan.

Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen met Megekko, zelfs toen ik contact opnam met de aftersales over de levering van een bepaald promotie artikel waarvan de actieperiode net was afgelopen en ik het alsnog ontving.
De enige keer dat ik minder enthousiast was, was een garantiekwestie, maar dit kwam doordat het defect door de fabrikant als gebruikersschade werd geclassificeerd, terwijl dit naar mijn mening niet het geval was. Megekko kan hier uiteraard niets aan doen. Ik kan mij dus alleen zeer positief uitlaten over deze winkel.

Scorekaart voor Megekko