Goedemiddag Fidomelskens,
Allereerst wil ik je bedanken voor het achterlaten van deze shopreview.
In je review lees ik terug dat er verschillende zaken niet goed zijn gegaan bij jou. Het is erg vervelend dat je bestelling met ruim een week vertraging is uitgeleverd en dat je hierover zo vaak contact hebt moeten opnemen. Gelukkig zie ik in je vorige bestelling terug dat je toen keurig op tijd bent beleverd.
Na de levering gaf je bij ons aan dat het product incompleet was geleverd. We zijn hier direct voor jou mee aan de slag gegaan maar hebben dit, in overleg met onze leverancier, niet correct en tijdig kunnen oplossen. Uiteindelijk hebben we het onderdeel via een externe partij aan je willen leveren, maar gaf je geen vertrouwen meer te hebben in ons. We hebben daarop het overeenkomstige bedrag voor het ontbrekende onderdeel aan je teruggestort.
Tot slot geef je aan dat je onvriendelijk te woord bent gestaan en je zou zijn uitgelachen. Ik zie hiervan niets terug in de communicatie, maar vind het enorm jammer dit te vernemen dat we je dit gevoel hebben gegeven en ik wil je hiervoor, alsook voor de gehele situatie omtrent de late en incomplete levering, onze excuses aanbieden.
Mocht je hier behoefte aan hebben, dan zou ik je willen uitnodigen om contact met ons op te nemen op webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer en enkele voorbeelden van ons onprofessionele handelen. Hiermee ga ik dan direct aan de slag om dit te onderzoeken en tot concrete verbeteringen in onze processen te komen. Ik hoor graag van je terug en zal je snel te woord staan.
Jeroen – Max ICT Webcare