Paradigit

Service is top, totdat er iets mis gaat. Laptop ging kapot binnen de garantie termijn. Opgestuurd en de laptop is kwijtgeraakt bij DHL. en daar sta je dan met legen handen. je kan zelf geen onderzoek starten en het is duidelijk voor paradigit te veel moeite om dit op te starten. Laatste keer paradigit. Waardeloos. Laptop is verzekerd voor diefstal, maar natuurlijk niet in dit geval.

als je dus en pakket verstuurd wordt je niet geattendeerd op het feit dat je pakket niet verzekerd is als het kwijt raakt bij DHL.

Sturen alleen mails. Je krijgt ze niet persoonlijk te spreken. .... vangt alle lastige klanten op en wimpelt ze af.

Hallo Astrid, wij hebben hier eerder ook contact over gehad. Ik zal proberen nogmaals alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Als consument ben je wettelijk verantwoordelijk voor de retourzending. Dus als deze verloren of gestolen raakt in het proces, dan blijft deze verantwoordelijkheid bij jou als consument liggen. Je geeft aan dat je hiervoor verzekerd bent. Je hebt inderdaad een verzekering inclusief diefstal maar diefstal tijdens het verzenden naar het reparatiecentrum valt hier vanuit Actua niet onder. Dit zal dan ook niet vergoed worden.

DHL onderzoek heeft uitgewezen dat er geen pakket bekend is bij hen in het retourproces met deze track en trace code.
Hierin kunnen wij niet meer doen dan een onderzoek opstarten bij DHL en dit is gedaan.

Groet, Simone

Scorekaart voor Paradigit