AlgemeenPrijstechnisch zijn ze heel goed, verzending en verpakking is heel goed maar op bereikbaarheid en klantvriendelijkheid scoren ze bij mij gewoon niet goed genoeg. Niet telefonisch bereikbaar zijn is gewoon onacceptabel als het over moeilijke onderwerpen gaat. Het is onwijs goed dat ze met een uur al reageren op een email maar ik zie liever dat ze een telefoonnummer zouden hebben of op zn minst een chat functie, desnoods via Facebook of Twitter of iets. Eigenlijk zou ik een 3.5 geven, 3 is te laag maar 4 is te hoog.
VerzendingHeel goed ingepakt met goed opvul materiaal, ik zie nog liever papier als opvulmateriaal maar geef daar geen strafpunten voor. Het was Halloween dus zater er snoepjes in de verpakking, hele leuke toevoeging. Producten kwamen iets later dan oorspronkelijk aangekondigd maar ach dat kan altijd gebeuren dus lig ik niet wakker van.
KlantenserviceMet name de bereikbaarheid is ronduit slecht, alleen de mogelijkheid geven voor email contact is gewoon niet goed genoeg en overigens zijn webwinkels verplicht telefonisch bereikbaar te zijn. Zelfs al is het email contact vlot is het gewoon onder de maat om dit als enige optie te geven.
De retour procedure is gewoon overmatig ingewikkeld gemaakt, je moet voor elk item (uit dezelfde bestelling!) apart een retour aanvragen en hier krijg je dan apart een retourformulier voor, je moet ook nog informatie opzoeken (factuurnummer) die niet makkelijk te vinden is, hier kan echt aan gewerkt worden, ik heb veel kleinere webwinkels gezien die betere retourprocedures hebben.
Alles bij elkaar geven ze een beeld dat ze er na de verkoop niet echt voor de klant zijn en dat is gewoon jammer want dit haalt de hele ervaring met Megekko omlaag, dat wil niet zeggen dat zij er zo over denken maar dat is hoe ik het als consument ervaar.