ALTERNATE.nl

Koop hier alstublieft niks! Je moet het zelf weten natuurlijk dat dacht ik ook nadat ik de reviews las.
Heb hier een PC laten bouwen van ruim 4000 euro, heb hem om precies te zijn 16 dagen in gebruik gehad waarna hij kapot ging.
De grafische kaart bleek defect te zijn, prima ik heb garantie we sturen hem op en ruim 6 weken later kregen we de pc terug.
We pakte de pc zorgvuldig uit en sloten hem aan, alles wat bij deze verpakking zat deden we terug in de doos. 2 uur later bleek de grafische kaart nog steeds (of alweer) kapot te zijn, we belde Alternate met het nieuws en ze zeiden het weer retour te sturen, en beloofde het met spoed binnen 1 week te repareren. Na 2 weken belde ik op hoe het ervoor stond, aangezien ze hun afspraak niet nakwamen. Ze gaven aan dat de reparatie enkele weken kon duren, ik ging hier niet mee akkoord en eiste mij geld terug. Opeens kreeg ik een mail dat de PC per direct de werkbank opging, na een paar uur een 2de mail. De pc was tijdens de verzending zodanig beschadigd geraakt dat het moederbord en de grafische kaart defect waren, en of we even het bedrag (2000) over wilde maken voor de reparatie hiervan. Aangezien het DHL zijn schuld is (gaven ze zelf toe), maar ze bij hun geen geld kunnen eisen ben ik de L*L

Er is een klacht ingediend maar ik heb er geen vertrouwen in dat ik dit ga winnen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl