ALTERNATE.nl

Een aantal maanden terug een Dell Optiplex computer hier besteld vanwege een project voor een klant kwamen we er pas na 2 weken achter dat deze defect was, contact opgenomen met Alternate deze zouden de computer terug sturen naar Dell. Na een aantal weken de computer terug ontvangen van Alternate waarbij deze meteen weer defect was. Weer een e-mail gestuurd met het defect. Daarna een e-mail terug met de vraag of ik hem zelf naar Dell op wil sturen.

Deze computer heeft het in het begin heel even gedaan waarbij ik een vreemde username zag bij het opstarten, deze computer is dus al een keer geïnstalleerd geweest door iemand anders. Maar je mag het lekker zelf uitzoeken van ze, nu al maanden en tig e-mails verder en nog steeds niets. Erg slordig. Er zijn webshops die dit een stuk beter voor je regelen.

Beste,
Wat spijtig om te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad met onze webshop, graag kijken we de situatie voor je na.
Wil je ons een mailtje sturen naar feedback@alternate.nl?

Scorekaart voor ALTERNATE.nl