Azerty

Geheugen modules gekocht en betaald en bevestiging ontvangen. 2 dagen later een e-mail ontvangen over wanneer de verwachte levering zou zijn maar weer 2 dagen later een e-mail ontvangen dat er, in de woorden van Azerty, sprake zou zijn van wat de wet noemt een "kennelijke vergissing". De prijs zou niet kloppen. Er zat 4,5 euro verschil tussen de module van Azerty en die van de concurrent en daaruit had ik moeten concluderen dat het geen realistische prijs zou zijn. Het voorstel van Azerty is dat ik dan eerst bij hun moet gaan informeren of ze het echt voor die prijs willen aanbieden of dat er sprake is van een vergissing.
Al met al een teleurstellende en onsportieve ervaring maar weet dat mocht Azerty als goedkoopste uit de prijsvergelijking komen dat je eerst moet informeren of ze het echt wel voor die prijs willen verkopen :(

Ze blijven in hun tunnel visie over wat de wet zegt over een te lage prijs en negeren het feit dat ik een bevestiging en een update ontvangen heb waarin nergens sprake was van een verkeerde prijs. Pas na bijna een week wachten komt dat naar boven.

Beste Robbert,

Bedankt voor jouw review.
Ditmaal ging het helaas om een kennelijke vergissing.
Wij begrijpen dat dit voor jou als klant erg vervelend kan zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

Stijn
Azerty Klantenservice