Megekko

Ik kom al jaren bij Megekko terecht omdat ze gewoon goede prijzen hebben. Eigenlijk vrijwel nooit problemen gehad en als die er waren werden ze goed opgelost.

Mijn bestelde producten zouden de volgende dag geleverd worden. Megekko verzend via PostNL of DHL en in mijn geval werd er via DHL verzonden. Via de tracking link kon ik zien dat mijn pakket onderweg was. Echter op het moment dat het pakket geleverd zou worden kwam de melding in de track en trace dat het adres onjuist zou zijn en dat het retour afzender ging. Ik kon nog aangeven dat ik het pakket bij een DHL service punt wou laten afleveren dus dat heb ik ook gedaan. Vervolgens gebeurt er een paar dagen niks meer in de tracking en heb ik contact opgenomen met de klantenservice.

De klantenservice van Megekko is alleen via de mail te bereiken en in het verleden is alles altijd goed voor mij opgelost, dit keer echter niet. De situatie uitgelegd en er werd mij gevraagd te wachten tot een bepaalde dag. Keurig gedaan, op de genoemde dag weer contact opgenomen. Dan hoor je vervolgens een hele dag niks en daarna krijg je het bericht dat de status in de tracking toch weer veranderd is, wederom naar retour afzender. Gevraagd of ze het pakket niet nogmaals naar mij zouden kunnen opsturen, ik was immers al een week aan het wachten. Dat was geen optie. Ik moest weer een paar dagen wachten en hopen dat Megekko het pakket terug zou krijgen van DHL. Op de genoemde dag wederom geen wijziging in de tracking. Klantenservice zegt nog steeds dat ze niks kunnen zonder dat ze het originele pakket retour hebben gekregen. Volgens de tracking link hebben ze nog steeds het pakket niet retour maar ineens kreeg ik een mail dat ze het pakket wel retour hadden en opnieuw naar mij afgestuurd hebben. Het pakket is inmiddels ontvangen maar bijna twee weken wachten op een pakket van €200 is niet meer van deze tijd. Voor mij helaas geen Megekko meer na deze ervaring.

Scorekaart voor Megekko