AlgemeenUniFi deurbel besteld op 7 oktober en ging het 2-4 dagen later in huis hebben. Geen verdere communicatie ontvangen. Ik heb op 14 oktober een mailtje gestuurd met de vraag wanneer dit artikel verzonden zal worden? Geen antwoord. Dit terwijl ik bij bestelling nog zeker 15 artikelen op stock zag staan. Benieuwd hoe lang ze me nog aan het lijntje gaan houden :-)
VerzendingBestelling wordt maar niet verzonden. Geen info van maxict. Volgens andere reviews klopt hun stock nummers ook nooit en is dit dus blijkbaar standaard bedrijfsvoering.
KlantenserviceGeen antwoord op mijn mail. Geen mogelijkheid tot chatten en zelfs onderneemt max-ict niets. Er valt dus zelfs niets te beoordelen...
1 maand verder en nog steeds geen product. Ze stellen wel voor om te annuleren of een ander product te leveren. Hierin heb ik geen interesse. Ik open dan maar geschil bij de geschillencommissie
Beste s5zone,
Dankjewel voor het plaatsen van deze review.
Wat jammer om te lezen dat het gewenste product tot op heden nog niet geleverd is. Ik lees in je update dat er inmiddels een reactie is gekomen echter niet met een gewenste oplossing. Mijn excuses dat we dit nog niet correct hebben kunnen oplossen.
Graag kijk ik mee wat hier gaande is en wat we hierin voor jou kunnen betekenen.
Zou je een e-mail willen sturen onder vermelding van je ordernummer en deze review naar webcare@maxict.nl? Dan ga ik snel voor je aan de slag en kijken we hoe we dit snel voor je kunnen oplossen.
Jeroen – Max ICT Webcare
Na aanbrengen dat ik een case ging openen bij de geschillencommissie werd het artikel plots geleverd aan de afgesproken prijs.