Megekko

Ik 'krijg' er iets voor terug maar mijn ervaringen met Megekko zijn ronduit slecht.

Voor 2 euro hop ik volgende keer naar een andere verdeler. Verpakkingen open gedaan onderweg om te kijken wat erin zit.

Ungesealde items, waardeloze klantenservice die totaal niet klantvriendelijk is. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bij mijn laatste bestelling was er in de doos gekeken wat erin zat. Waar dat juist gebeurde kan ik niet zeggen maar let vooral op met megekko. Je bent gek dat je geen 2 euro meer uitgeeft.

Bij heb al tot 3 maal toe problemen gehad. Is de laatste keer geweest 3/3 keer slecht.

Verpakking in gekeken. En verzender dropt het voor je deur voor je de deur nog maar open hebt gedaan dus je kan niet klagen.

Zoals ik hierboven al zei is er weinig sprake van klanten of klachtenafdeling. Gewoon boers daar.

Scorekaart voor Megekko