AlgemeenOnlangs bij Kamera Express de Sony Cybershot RX100 VII besteld. Ik had deze camera al een tijdje op het oog maar aangezien de prijs nog niet aangeschaft. Totdat ik zag dat Kamera Express voor een verlaagde prijs een zogenoemd "outlet" model verkocht, dit ging om open doos model. Hier heb ik toen contact over gehad om te informeren over wat dit precies inhield, hier netjes en spoedig antwoord op gekregen via de whatsapp chat service. De camera is net als nieuw en werkt volledig, niks op aan te merken. En dat toch voor een aantrekkelijkere prijs. Ook had ik meerdere producten besteld waarvan sommige een andere levertijd hadden, na contact zijn de producten apart verzonden zonder extra kosten. Ik ben erg tevreden over beide mijn aankoop en de service.
VerzendingSnelle verzending, goed verpakt, en na aanvraag de al op voorraad bestelde items kosteloos appart verzonden.
KlantenserviceMeerdere keren contact gehad via de whatsapp chat service. Snel en informatief antwoord. Goede service. Na aanvraag zijn de bestelde items die al op voorraad waren kosteloos op een eerder moment verzonden.