AlgemeenKorte review, aangezien het om slechts 1 recente bestelling gaat. Particuliere klant, geen affiliatie met Max-ICT.
Bestelling betrof nieuw model Brother printer (HL-L2445DW), nog niet aanwezig in de pricewatch. Enige Nederlandse aanbieders (aldus google) waren Max ICT en Dustinhome. Beiden hebben op Tweakers een gemengde reputatie wat betreft accurate voorraadindicatie, vandaar dat ik een datapuntje toe wilde voegen.
Bestelling en betaling liep soepel, printer werd netjes de volgende dag bezorgd.
Website gaf aan dat er 10 op voorraad waren in hun eigen magazijn, plus nog meer bij de leverancier. Daarnaast de belofte "voor 22u besteld = morgen in huis".
Maandagavond rond 21u30 bestelling geplaatst, werd volgende dag netjes voor 14u bezorgd door DHL.
Winkelvoorraad bij Max ICT was op het moment van ontvangst exact 1 printer lager.
Goedemiddag McTelekoocjes,
Dankjewel dat je voor deze bestelling de moeite hebt genomen een review te plaatsen.
Leuk om terug te lezen dat wij het gewenste product konden leveren en dat je voor ons hebt gekozen. Zo te lezen is het allemaal goed verlopen en op tijd afgeleverd. Ik wil je veel plezier toewensen met je nieuwe Brother printer.
Ruben – Max ICT Webcare