AlgemeenDe zoek functie op de website is niet helemaal in orde en krijg soms hele andere dingen naar voren dan dat ik wil of helemaal niet. moet heel precies zijn met zoeken. Moest vaak google gebruiken om het juiste product te zoeken.
ze hebben wel een breed assortiment.
De bestellingen kwamen netjes aan en geen rare dingen meegemaakt. netjes altijd optijd geleverd en nog geen rare dingen meegemaakt in de levering.
KlantenserviceIk heb in het verleden hele vervelende praktijken meegemaakt die ik nooit ben tegengekomen bij andere webshops. Ik had een defect moederboard gekregen deze uitbundig getest in verschillende systemen en dit niet werkende gekregen.
Ik alternate bereikt en aangegeven welke stappen ik al had gedaan en moest deze stappen voor hun herhalen. na uiteindelijk 3-4 keer contact te hebben genomen over dit moederboard wouden ze het niet terugnemen voor garantie. Uiteindelijk wouden ze wel meewerken, maar kreeg te horen dat ik zelf contact moest opnemen met de fabrikant van het moederboard. Na dit gedaan te hebben vroegen ze zelfs daar af waar alternate mee bezig was.
Alternate is verantwoordelijk voor garantie en niet de fabrikant, gelukkig wou de fabrikant meewerken en heeft mij een nieuw moederboard gestuurd. (zei zelf hadden aangeven dat er een chip op het moederboard defect was).
Hierna nog een mail gestuurd over me onvreden bij alternate, maar hier nooit reactie op terug gekregen. (Die denken natuurlijk probleem opgelost en zoek het maar uit).
Ik heb problemen over garantie gehad met moederboard en een videokaart. Mijn broer heeft hier zelf ook een probleem gehad met een beeldscherm die ze niet wouden terugnemen waar een streep in het scherm kwam na 2 weken gebruiken. toen in die zelfde periode wou zijn tv ook niet meer aan en toen heeft een andere webshop die heel koel en blauw is gewoon binnen 2 dagen de tv meegenomen voor reperatie en netjes afgehandeld.
in het kort: ik bestel hier nooit meer want kennelijk hebben ze heel veel moeite met garantie en problemen te verwerken. Dus als je apparaten werken dan is er geen probleem, maar als je apparaten stuk gaan. Denk maar niet dat alternate je zal helpen.