AlgemeenDe website werkt heel gemakkelijk. Bestellen en betalen gaat als vanzelf. Echt helemaal top dus.
KlantenserviceBetreft kabels, krimps en een krimpsetje. Ik had alles van hetzelfde merk en Cat-type besteld. Ook was er nergens op hun website een indicatie van mogelijke incompatibiliteit. Maar geen werkende kabel te maken, terwijl ik alles goed doe. Helpdesk gevraagd of ik al dan niet compatibele producten heb besteld, zodat ik alsnog de juiste kan bestellen. Maar ik werd afgewimpeld met "ga maar naar Facebook". Pardon!?! Ik heb/wil geen Facebook. Een mail erna gestuurd, maar na drie weken nog geen antwoord.
Een Facebook community is hun echte helpdesk. Ze weten zelf niet van wat ze verkopen of het compatibel met elkaar is. Of klanten die recent voor meer dan 300 euro hebben gekocht zijn hun tijd niet waard; dat zou ook kunnen. In plaats van gewoon zeggen "we weten het niet" wordt ik ge-ghost. Lekker dan; hier ga ik in de toekomst niks meer kopen.
P.S. Ik weet hoe je moet krimpen. Alleen was de vorige keer al even geleden (tijdperk Cat 5). Een vriend van me heeft gekeken en de spullen blijken inderdaad incompatibel. Op "AWG" (dikte), die verwarrend genoeg omgekeerd werkt (groter getal = dunnere kabel). Ik zie niet hoe ik dat op hun site had kunnen weten. De krimps zelf zijn volgens hun eigen site "geschikt voor gevlochten en solide Cat.6-, Cat.6A-, Cat.7- en Cat.7A-kabels." That's it. Geen indicatie van dikte dus. Als ze gewoon gekeken en gereageerd hadden, dan had ik bij hun andere krimps gekocht. Nu zijn ze een klant kwijt.