Max ICT B.V.

Op 21 augustus heb ik een toetsenbord besteld. Max ICT heeft per e-mail aangegeven dat het product op 29 augustus geleverd zou worden.

Twee dagen na de genoemde datum had ik het product nog niet ontvangen. Ik heb Max ICT een e-mail gestuurd met de vraag wanneer het product geleverd zou worden, maar daar heb ik geen reactie op gekregen. Op 6 september, meer dan een week te laat, heb ik de zending van Max ICT ontvangen. Het verkeerde product was opgestuurd.

Na ontvangst van het verkeerde product heb ik gebeld. Via de telefoon werd ik keurig geholpen. Dat was werkelijk een lichtpuntje in deze ervaring. De medewerkster was vriendelijk en behulpzaam. Zij kon bevestigen dat op de website van Max de verkeerde productinformatie aan de SKU was gekoppeld. De medewerkster heeft voor mij de RMA aangemaakt en aangeboden op zoek te gaan naar het juiste product, en mij dat allemaal per e-mail bevestigd. Ik kreeg ook zeer tijdig een tweede e-mail met het bericht dat het product dat ik wilde hebben niet meer verkrijgbaar was. De Duitse variant wel, maar die heb ik beleefd afgeslagen en ik heb voor geld terug gekozen. Het product dat ik heb ontvangen heb ik teruggestuurd.

Een paar weken later kreeg ik een e-mail van Max ICT met de mededeling dat ik het product nog niet had opgestuurd en de vraag of ik nog gebruik wilde maken van de RMA. Ik heb op de traceerinformatie van de koerier moeten wijzen om aan te geven dat Max ICT het geretourneerde product al lang ontvangen had en dat ik nog steeds mijn geld niet terug had gekregen. Snel daarna heb ik gelukkig mijn geld teruggekregen, maar een antwoord op de e-mail heb ik nooit gekregen.

Beste Chotte Toire,

Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen om deze shopervaring met ons te delen.
Wat jammer om terug te lezen dat je deze ervaring met ons hebt opgedaan. Het is nooit leuk als een product later geleverd word dan verwacht en daar komt dan ook nog bij dat dit niet het juiste product was. Het verbaast mij dat je geen reactie op je navraag hebt gekregen, waarvoor mijn excuses. E-mails of navraag via telefoon/chat behoren vanzelfsprekend correct en tijdig beantwoord te worden.

Gelukkig is het uiteindelijk opgelost, al heeft dit even op zich laten wachten zo te lezen.

Graag zou ik je willen verzoeken om ons een e-mail onder vermelding van je ordernummer te sturen naar webcare@maxict.nl. Ik zoek dan graag uit waar het is misgegaan in de communicatie naar jou en zal dit terugkoppelen naar de juiste afdeling zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen.

Alvast bedankt voor je genomen moeite.

Ruben – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops