AlgemeenCatalogus is makkelijk te doorzoeken en de producten zijn scherp geprijsd, maar levertijden kloppen niet.
VerzendingIk heb twee keer iets besteld bij coolblue. Twee keer matige ervaring gehad met de leverservice helaas.
Website claimde dat het product de dag erop te leveren is. Eerste keer is het verkeerde product geleverd (een goedkoop telefoonhoesje in plaats van de bestelde en betaalde SSD drive). Retourneren was na contact met de klantenservice geen probleem, maar vervelende rompslomp aangezien het nu mijn verantwoordelijkheid is om dit naar een PostNL punt te brengen. Een week later is SSD dan toch nog aangekomen (coolblue wacht met opnieuw verzenden totdat ze het hoesje ontvangen hebben).
Ach ja, foutje met sorteren kan gebeuren natuurlijk.
Een paar maanden later coolblue een tweede kans gegeven toen ik een externe SSD wilde bestellen. Website gaf aan dat deze de volgende dag geleverd zou kunnen worden. Ik kreeg vervolgens laat in de middag een smsje dat de koerier onderweg is met het product (15 minuten). Vervolgens krijg ik aan het eind van dat tijdvak een mail dat het vanwege een sorteerfout (?) toch niet gelukt is om het product te leveren.
Update: Contact gehad met de klantenservice. Deze hebben het artikel opnieuw gestuurd waarna het wel binnen een dag binnen was (in totaal was het uiteindelijk 4 dagen te laat). Voor het ongemak hebben ze er ook nog een tegoedbon bijgedaan voor een eventuele volgende aankoop. Wat bij betreft een nette oplossing.
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. In beide gevallen was het produkt te laat, maar in beide gevallen zijn we uiteindelijk wel tot een goede oplossing gekomen.