Megekko

Toen ik mijn bestelde laptop van 3.500 Euro ging registreren bij ASUS, bleek deze al geregistreerd te zijn. Ik heb vervolgens zowel met ASUS als MeGekko contact opgenomen. ASUS geeft aan dat MeGekko me een tweedehandse retour heeft gestuurd. MeGekko zelf zei een en ander uit te gaan zoeken maar reageert nu al drie dagen niet op mijn emails. Via het supportnummer wat op de website staat kom je uit bij een engelsprekende servicedesk van Dell. Mijn ordernummer is onbekend en ze hebben nooit van MeGekko gehoord :((

Laptop was er de volgende dag. Dat ging super snel. Donderdagmiddag besteld en vrijdagmiddag was de laptop er al.

Ik heb zondag contact met MeGekko opgenomen. Maandagochtend gaven ze aan eea uit te zoeken. Het is nu woensdagmiddag en niets meer gehoord. Ook niet na een reminder van me. Via het supportnummer wat op de website staat kom je uit bij een engelsprekende servicedesk van Dell. Mijn ordernummer is daar onbekend en ze hebben nooit van MeGekko gehoord.

Scorekaart voor Megekko