AlgemeenQua aanschaffen geen problemen. Hoe er wordt omgegaan met problemen is echter verbazingwekkend slecht. Waarom wordt een dode CPU beschouwd als iets dat mogelijk 3 weken kost om te repareren? Waarom duurt het 6 werkdagen om antwoord te krijgen van de juiste afdeling? Waarom niet direct antwoord van de klantenservice? Waarom niet per direct een andere CPU mee? Gelukkig had ik nog mijn oude CPU maar anders zit ik dus meer dan een maand zonder werkende pc. Toen ik merkte dat ik het bij Coolblue had gekocht verwachtte ik een geen gedoe, echt een gigantische teleurstelling dit.
VerzendingZover ik me het kon herinneren werd het per fiets bezorgd door Coolblue zelf. Netjes verpakt, vriendelijke medewerker.
KlantenserviceDe PC startte niet meer op. Na veel zoeken bleek dit aan de processor te liggen, deze is kapot. Op 16 augustus de CPU ingeleverd bij een Coolblue winkel ter "reparatie". Op 23 augustus is deze aangekomen bij de "reparateur". Ik begrijp totaal niet wat Coolblue denkt te repareren aan een CPU, maar ach, misschien een controle dat er niets vreemds is gedaan.
Inmiddels 19 september, meer dan een maand zonder de CPU. Gebeld, duurt 6 werkdagen voordat de juiste afdeling me een mail zal sturen over de voortgang. Ik wil gewoon dat de CPU wordt vervangen!
Ik kocht bij Coolblue vanwege de zogenaamde service. Echter nemen ze 3 weken de tijd om te kijken naar een dode CPU. En bij vragen nemen ze 6 werkdagen om antwoord te geven?