AlgemeenSjah, de reviews op tweakers geven al wel een goede indicatie. Bestel je een product, krijg je vervolgens een enorme berg spam in je mailbox en via de telefoon wordt je platgebeld voor aanvullende verkoop.
Uitschrijven voor de mailing werkt vervolgens mij en heb ik dus via de klantenservice moeten regelen. Dat is gelukkig wel gelukt. Het telefoonnummer heb ik maar gewoon geblokkeerd.
Vervolgens dropt de prijs van een aangeschafte printer aanzienlijk binnen de retourtermijn van de winkel, maar op de vraag of ze me hierin tegemoet willen komen zodat ik het (ongeopende) product niet terug hoef te sturen en opnieuw te bestellen krijg ik een ontwijkend antwoord en het advies me vooral in te schrijven voor de nieuwsbrief om aanbiedingen niet te missen. Ik weet niet hoe mij dat hierbij had geholpen aangezien de prijs zakte vlak na de aanschaf.
Kortom: Prima winkel als je printer hier verreweg het goedkoopst is in de pricewatch en je het niet erg vindt om wat werk te steken in het afkomen van de spam. Reken ook niet op te veel service. Ze geven in feite zelf al aan, wij zijn dozenschuivers voor printers en willen vooral heel veel onze eigen merk inkt aan verkopen.
Geen probleem met de verzending. Alleen jammer dat terugzenden in de kosten kan lopen bij een zwaardere printer, omdat de verzendkosten dan voor de klant zijn.
KlantenserviceZelfs bij een servicevraag draaien ze om de vraag heen om uiteindelijk te proberen je hun zooi te verkopen. Bah.