Max ICT B.V.

Telkens opnieuw laten wij ons vangen door maxict. Deze webshop is echt waardeloos: ze komen levertijden totaal niet na en hebben een slechte klantenservice. Bestel je meerdere producten tegelijk, dan wachten ze met uitleveren tot de volledige levering compleet is. Dat maakt dat je soms voor een prul die nog niet geleverd is in hun magazijn een hele bestelling moet laten wachten.

Van de producten die ze aanbieden, komt het meeste vanuit het buitenland en moet het nog besteld worden wanneer jij bestelt. De levertijden op hun website zijn dan ook totaal onrealistisch.

Wanneer je naar de klantendienst belt, zeggen ze het zelf: om een paar euro te besparen met hun scherpe prijzen, moet je er de problemen maar bijnemen. Mij zien ze er in elk geval nooit meer terug.

Veel te laat, ze werken enkel met DHL en eens je hebt besteld communiceren ze niet over de verwachte levertijd, die meestal afwijkt van wat op hun website staat.

Ze geven zelf toe na een verhuis slechts 2 werknemers in hun warehouse te hebben, omdat de rest van het personeel die verhuis aan het regelen is.

De klantendienst is vaak onderbemand. Die mensen doen uiteraard hun best, maar ze kunnen het werk niet aan. Te vermijden om contact op te nemen als je nog goed gezind was. De paraplu's die zij opentrekken om alles op 'de database', 'orders van bovenaf', 'de onderbezetting' etc.. te steken, zijn veelvuldig, je zou haast medelijden krijgen met de mensen die daar nog willen werken.

Beste Ittaidv,

Bedankt voor het delen van deze shopervaring.
Ik vind het spijtig om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan.
Het is van belang dat als er een verwachte leverdatum is aangegeven dat die ook wordt nageleefd. Helaas lukt dat niet altijd zoals is terug te lezen in jouw review. Het verbaast mij dat je hierover niet bent geïnformeerd en dat we eerste levering hebben verzorgd voor het deel dat voorradig was, zodat je dit deel van de bestelling snel had kunnen ontvangen. Mijn oprechte excuses voor deze gang van zaken. Ik zal dit intern terugkoppelen aan de verantwoordelijk afdeling opdat we ons proces kunnen verbeteren om te zorgen dat dit soort problemen zich niet meer voor doen.

Indien de bestelling nog niet compleet is of je wil nog iets kwijt, dan wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te versturen onder vermelding van je ordernummer naar webcare@maxict.nl. We staan je daar graag te woord!

Ruben – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops