AlgemeenProduct besteld dat op voorraad is. Was op voorraad bij hun zelf, in hun eigen magazijn. 1-2 werkdagen levertijd. 3 dagen na bestelling krijg ik een mail dat het over een week geleverd word.
Ik dacht, gezien de betere reviews, dat het misschien beter geworden was bij Max. Helaas.
De volgende keer betaal ik liever meer om het ergens anders te kopen.
Levertijd 1-2 werkdagen is veranderd naar 9 werkdagen na bestelling. Heb het product gisteren nodig, krijg het over een week binnen als het goed is.
Beste ArawnofAnnwn,
Ik wil je bedanken voor het delen van deze shopervaring.
Het is spijtig om terug te lezen dat wij de verwachte levertermijn niet hebben kunnen halen. Mijn excuses dat wij de verwachte leverdatum niet hebben kunnen waarmaken. Indien een product vanuit eigen voorraad wordt geleverd, zou het de volgende dag in huis moeten zijn. Wanneer er een langere levertijd wordt vermeld, dan is de voorraad aanwezig in een extern magazijn.
Ik hoop dat het product inmiddels binnen is gekomen en verder naar wens is. Mocht dit niet het geval zijn of heb je andere zaken die je graag wil bespreken, dan zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Vermeld hierbij je ordernummer en eventueel een verwijzing naar deze review, dan zal ik persoonlijk kijken wat ik hierin voor je kan betekenen.
Ruben – Max ICT Webcare