AlgemeenAangezien de positieve reviews over Alternate heb ik in mid July een PC laten bouwen door Alternate. Goede PC builder, snelle bevestiging en snelle levering.
VerzendingSnel gelevered,via Post NL. goed op de hoogte gehouden. Het system was goed verparkt zonder zichbare schade.
KlantenserviceHelaas vanaf de eerste dag heb problemen met het system.
Alles loopt vast op random momenten. Soms tijdens het gamen, soms gewoon in Windows. Het moederbord en de sys.log suggereerd dat er iets mis is met de video kaart. Met Alternate contact opgenomen en hele snelle reacties van hun; Probeer dit, probeer dat, tot stuur het systeem terug voor controle. 21 Juli ontvangen, op 28 Juli terug gestuurd naar Alternate.
Sinds 2 Augustus staat het systeem daar in de werkplaats, of in de wachtrij om geinspecteerd te worden, en nu op 5 September nog steeds
Via email is Alternate wel goed bereikbaar, ze reageren - dus op dat betreft een goede score.
De afhandeling van dit probleem is gewoon enorm teleurstellend. Voor het betaalde bedrag, en de reputatie had ik een snellere afwikkeling verwacht.