AlgemeenIk bestel hier regelmatig, tot nu toe goede ervaringen. Vaak snel verzonden en concurerent geprijst. De laatste bestellingen liepen anders, helaas deze ook.
VerzendingBestelde dit bewust bij Azerty omdat het op voorraad was maar uiteindelijk is het niet dezelfde dag verzonden, pas een dag later waardoor het in het weekend aankomt en er niemand aanwezig is op het bestelde adres. Onduidelijk is waarom het een dag later is verzonden. 0 communicatie hierover.
KlantenserviceIk heb Azerty om 11 uur in de ochtend gemaild omdat ik een bericht kreeg dat het pakket was verzonden. Ik heb helaas geen reactie gehad dezelfde dag waardoor er waarschijnlijk pas maandag een reactie komt. Ver na aankomst van de items.
De hele bestelling geeft hierdoor een rare nasmaak en als ik echt iets snel moet hebben weet ik dat Azerty dit niet kan garanderen.
Beste Jeffer,
Allereerst bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat je dit keer een mindere ervaring met ons hebt.
Zoals je zelff al aangaf versturen wij pakket, die voorradig zijn in ons magazijn, altijd dezelfde avond nog.
Vreemd dat dit ditmaal niet is gebeurd, waarvoor onze oprechte excuses!
Mochten wij je per mail nog niet van een goed antwoord hebben voorzien, dan mag je ons altijd nogmaals mailen. Zodat wij met je mee kunnen kijken naar waar het ditmaal is fout gegaan, omdat dit absoluut niet de bedoeling is.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet deze aan ons te stellen. E-mail: klantenservice@azerty.nl,
tel: 0572 328120 (kies optie 1) of stuur ons een chatbericht!
Stijn
Azerty Klantenservice