AlgemeenIk snap niet echt hoe ze aan een behoorlijke score komen.
Tijdens het bestellen veranderde de levertijd van 1 to 3 dagen naar 1 a 2 weken.
Op de 17de besteld, op de 24 veranderd de status naar verwachte leverdatum de 22 ste. Onder tussen veranderd de verwachte levertijd weer naar 1 tot 3 dagen.
als er op de 29ste nog steeds niets is veranderd en de status nog steed wacht op uitleveren is maar gaan mailen.
Geen reactie op de mail, wel is de volgende dag de status naar volledig uitgeleverd veranderd, maar geen verzend informatie.
Uiteindelijk is het product geleverd en werkt goed.
De verwachte levertijd verandert tijdens bestellen. ondanks genoeg voorraad ruim 1,5 weken wachten op verzenden. Geen tracking informatie
KlantenserviceGeeft geen reactie op mail. Ook niet naar een paar dagen.
Niet eens een ontvangst bevestig
Beste Spook,
Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan. Het is natuurlijk de bedoeling dat als er een verwachte levertijd wordt aangegeven dat deze ook wordt nageleefd. Indien dit niet haalbaar is zou je hierover geïnformeerd horen te worden. Mijn excuses dat dit in jouw geval niet goed is gegaan. Ik zal deze review dan ook terugkoppelen naar de verantwoordelijke afdeling zodat het proces beter verloopt in de toekomst.
Mocht je nog tips of een klacht hebben over deze order, dan zou ik je vriendelijk willen vragen om een e-mail onder vermelding van je ordernummer te sturen naar webcare@maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare