Megekko

Ik heb de Corsair Link QX RGB fans besteld en snel mogen ontvangen. Altijd netjes ingepakt en tot zover nog nooit iets ontvangen dat niet werkte. Leuke teksten op de verpakking. Fijne service en vaak krijg je extra's bij je bestelling zoals een cadeaukaart of game. Ze zijn van aardig wat markten thuis. Enorm fijn dat ze ook in3 aanbieden als betaalmethode wat het makkelijker maakt je geld te kunnen managen indien nodig.

Megekko is altijd snel en betrouwbaar. Ik bestel er inmiddels al jaren. Bijna mijn hele game setup komt er vandaan. Ik hoef nooit lang te wachten waar ik een hekel aan heb. Laatst nog twee RTX 3080 kaarten retour gezonden omdat de kaarten oververhitten. Netjes naar de fabriek verzonden en het AOI koelsysteem vervangen. Super blij met hoe soepel alles verloopt en dat verdient sowieso een mooie review. :) <3

Mijn pakketjes van Megekko gaan altijd vias PostNL. Ik kies er zelf voor om ze aan de overkant bij een afhaallocatie te laten bezorgen als ik werk. Altijd binnen 2 dagen mijn pakketje in handen en tot zover nooit beschadigde zending mogen ontvangen. Erg snel en fijn, zeker als je niet van lang wachten houd!

Laatst nog twee RTX 3080 kaarten retour gezonden omdat de kaarten oververhitten. Kaarten werden voor onderzoek naar de fabriek gestuurd en er bleek inderdaad iets mis te zijn met het koelsysteem. Netjes het AOI koelsysteem vervangen. Binnen een maand heb ik weer 2 werkende kaarten terug ontvangen en ik kan niet blijer zijn. De klantenservice is erg geduldig geweest met 2 niet hele blije klanten. (Zijn toch dure kaarten)

Heel erg netjes opgelost en tevens de enige keer dat er iets mis ging met een aanschaf. Wat geheel aan de maker van de kaart lag overigens.

Tijdens het wachten een nieuwe laptop bij ze besteld waar ik ook erg blij mee ben. Kon ik toch gamen met een RTX 4060 in mijn laptop <3

Scorekaart voor Megekko