AlgemeenBij Azerty een systeem samengesteld en door hen laten assembleren. Dit is mijn derde systeem dat ik via Azerty heb besteld, maar de eerste keer dat ik voor inhouse assemblage heb gekozen. Zeker een luxe! Het assembleren is via livestream te volgen. Het hele proces van het plaatsen van de bestelling, wachten op de behuizing die niet voorradig was, maar door de leverancier nog geleverd moest worden, tot het assembleren en vervolgens wachten tot alles thuis geleverd zou worden, gebeurde allemaal in 5 werkdagen. Al met al: niets dan tevreden, ieder kabeltje is netjes weggewerkt en er zit geen schroefje verkeerd.
Verzending~5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling stond de bestelling op de stoep. Deze was uiterst zorgvuldig verpakt. Alle dozen van de afzonderlijke onderdelen worden er ook bij geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice is van hoge kwaliteit, je krijgt snel reactie en er wordt serieus naar je geluisterd. Daarnaast ook nog bereikbaar via telefoon, email, Whatsapp en tal van social media apps.