AlgemeenDit is veruit de slechtste klantenservice dat ik in mij leven heb meegemaakt!
Ik bestel een product op vrijdag middag. Als eerste krijg ik geen bevestigingsmail van de bestelling. Na een paar keer te bellen krijg ik de klantenservice te pakken, en is de mail zaterdag late avond aangekomen. Maandag bel ik nog is aangezien ik verwacht dat het product zaterdag geleverd werd (1 dag levering zoals op de site staat). Na een halve dag de klantenservice vast te proberen krijgen weten ze mij te vertellen dat als het product niet in het centraal magazijn aanwezig is (wat ze opvoorhand weten) en het daardoor dus langer kan duren. Dit kunnen ze perfect melden bij het product dat het langer duurt dan een dag, wat ik perfect kan begrijpen en heb daar dan ook geen probleem mee. Maar dat doen ze natuurlijk niet, we liegen gewoon tegen de klant. En da achteraf moet je 10 keer naar de klantenservice bellen doorheen de dag om ze te pakken te krijgen om dan te horen dat ze niets kunnen doen of een of ander excuus. Nu is het de volgende vrijdag en heb ik nog steed niets ontvangen, geen mail met een tracking code of niets. Donderdag heb ik doorheen de dag geprobeerd om ze te bereiken zonder succes en nu vrijdagvoormiddag ook weer geen succes. De klantenservice van een vliegtuigmaatschappij is beter dan die van kamera-express en veel slechter dan dat dacht ik dat niet kon. Dit is echt schandalig!
Na een week (7 dagen) nog altijd niets onvangen, ook geen mail met verzendeninfo of niets.
KlantenserviceZe zijn gewoon niet bereikbaar. En als je ze toch kunt bereiken na een volle dag te bellen of 2 dagen te bellen wet ze niets te zeggen.
Bedankt dat je de tijd nam deze review achter te laten Wout.
Ik zie dat we al contact hebben via de email. Ik heb je zaterdag gemaild, maar helaas heb ik nog geen bericht van je ontvangen.
Zou je mij via de email nog even kunnen berichten?