Coolblue.nl

'Alles voor een glimlach' mag wel omgezet worden naar 'alles voor teleurstelling en frustratie'.

Voor het gemak gekozen voor een wasmachine abonnement, maar in totaal zelf verdeeld over twee zaterdagen UREN bezig moeten zijn met gesprekken met klantenservice, de bezorging en het plaatsen van en het werkend krijgen van de wasmachine.
Normaal enorm tevreden over coolblue, maar dit was echt een grote teleurstelling.

'Alles voor teleurstelling en frustratie':
1) Omdat coolblue het inplannen van de bezorging niet op orde had, waar ik zelf achteraan moest gaan. Anders had de bezorging niet eens plaatsgevonden op mijn uitgekozen dag, want ik was niet in een tijdsvak voor de desbetreffende dag ingepland. Gebeld met de klantenservice en elke keer een half uur eerst in de wacht, waarbij ik bij de eerste die ik te pakken kreeg opeens van de lijn werd gekickt waardoor ik weer opnieuw in de wachtrij kwam.

2) Omdat bij het bezorgen ze erachter kwamen dat afvoer aansluiting van wasmachine niet paste. Het appartement is uit 2017. Dat was 'te nieuw' voor de nieuwe wasmachine. Toen
wéér bellen met de klantenservice, want de 'gewone' monteur kon dit dus niet aanpassen, maar hij gaf aan dat ik dat zelf bij de klantenservice moest oplossen. Er moesten speciale inbouw monteurs bij komen. Voor mijn simpele huur keukentje... Uiteindelijk na een eeuwigheid gebeld/in de wacht te hebben gestaan en nog later terug gebbeld moeten worden omdat het nagevraagd moest worden, kon het niet dezelfde dag of de dag erna opgelost worden. Het werd de week erna.

3) Omdat ik toen meteen gevraagd heb of ik bij de afspraak met de monteur wél een tijdvak zou ontvangen wanneer hij zou komen, omdat ik er bij de bezorging zelf achteraan moest. Dat zou zo zijn werd mij beloofd. Helaas kreeg ik dat wéér niet en moest ik er wéér zelf achteraan.

4) Omdat ik heb aangegeven niet te willen betalen voor het abonnement voor die week dat de wasmachine niet werkt. Dat zou geregeld worden. Helaas tijdens het telefoontje waar ik vroeg naar het tijdvak van de monteur heb ik dit ook nog gecheckt, en werd er gezegd dat dit niet geregeld was en dat dit ook niet zomaar mocht. Oftewel wéér en loze belofte. Het enige wat ik kon doen was wanneer ik de factuur zou ontvangen, zelf erachteraan te gaan om aan te geven dat ik mijn geld terug wil voor die ene week. Dus ik moet wéér zelf achter de fouten van coolblue gaan.

De monteurs die als laatste kwamen hebben mijn verhaal aangehoord en begrepen mijn frustratie heel goed. Dankzij hen heb ik gelukkig eindelijk een werkende wasmachine.
De mensen zelf bij Coolblue zijn behulpzaam en helpen je graag, maar dit hele systeem is echt prutswerk. Wat een gedoe is dit. Ik had dit zo niet verwacht van Coolblue, als ik dit van te voren had geweten... Weet ik niet of ik had gekozen voor deze service.

Elke keer als coolblue langs kwam moest ik zelf erachteraan om te weten hoe laat ze zouden komen.

Het zijn aardige en behulpzame mensen, maar sommigen doen loze beloftes helaas. Ook met mijn laatste probleem, dat ik een deel van het bedrag niet gefactureerd wil krijgen, moet ik zelf weer achteraan. Maar niet bij de klantenservice want zij mogen dat niet beloven. Bij wie moet ik dan zijn??

Hoi,
Je hebt helemaal gelijk, dit is niet verlopen hoe we het beiden willen. Wil je deze review met je ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl mailen? Dan kijken we samen in elk geval naar een oplossing voor je abonnementsbetaling.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl