AlgemeenVorig jaar een HP Omen gaming PC gekocht die langzaam steeds vaker issues begon te geven: crashen en rebooten bij zware belasting (AAA games). Onder normaal gebruik geen problemen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het probleem in de voeding stak, die zwaar onderbemeten was (600w, terwijl deze PC configuratie volgens Nvidia 750w nodig heeft).
Omdat ik niet wilde wachten op een heel lang RMA proces via CB en dan naar HP met het risico dat HP zou zeggen 'hier heb je een nieuwe 600w voeding' zelf een fatsoenlijke, geschikte voeding erin gezet, ondanks dat de PC 2 jaar garantie heeft.
Coolblue heeft de case en de foto's uitgebreid bekeken en mij de kosten van de voeding vergoed, evenals een kadobon voor hun shop voor het ongemak.
Echt fantastisch meegedacht met een gamer die zijn pc niet weken kwijt wilde zijn, en een hele nette oplossing. Kudo's voor Coolblue.
Ze hebben meegedacht en niet het 'standaard proces' gevolgd, dit leidde tot een veel kortere time-to-solve en een hele blije klant die nu precies goed geholpen is tegen minimale kosten, tijd en milieubelasting (door het heen en weer sturen van grote dozen).