ALTERNATE.nl

Ik had een compleet systeem besteld waarbij ikzelf de assemblage deed. 2 producten niet geleverd gekregen, wel producten van iemand anders. 1 cruciaal product niet gekregen, direct gebeld. Ik moest de procedure van Alternate afwachten, dat kon 10 dagen duren. Wat een teleurstelling en niet van deze tijd.
Dus heb maar zelf het onderdeel elders gekocht. Helaas een duurder onderdeel. Heel vervelend allemaal, niet wat ik gewend was van Alternate. Had gewoon direct de 2 producten opgestuurd dan was ik tevreden geweest en had ik met alle plezier de andere producten geretourneerd bij een afhaalpunt, nu kom het zelf maar halen. Jullie hebben alle gegevens van mij met bestelhistorie (die gaat minimaal 5 jaar terug). Zwaar teleurgesteld in hoe dit afgehandeld is.
Ik heb er geen moeite mee dat er iets fout kan gaan maar de twijfel en onkunde aan de telefoon maakt het alleen maar erger.

Niet alle producten leveren, verkeerde producten van een andere klant leveren. Standaard gooien met 10 dagen wachttijd omdat alles nagekeken moet worden.

Onkundig, onduidelijk en alle ruimte nemen om 10 dagen te nemen om alles na te kunnen kijken. Als je in mijn gegevens kijkt, check dan ook hoe lang ik al klant ben en kom dan met een passende oplossing die recht doet aan het orderbedrag en mijn loyaliteit. Dat iets fout kan gaan heb ik geen problemen mee maar hoe het opgelost wordt wel.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl