Algemeen26 juli een bestelling geplaatst voor het bedrijf waar ik werk. Tot op vandaag is er nog steeds niets geleverd. Ik heb al meerdere herinneringen via mail gestuurd maar geen reactie gekregen. Bij telefonisch contact wordt je doorgestuurd naar een voice mail. Via facebook krijg ik te horen dat ik contact met Post.NL moet opnemen, wat ik als consument eigenlijk niet hoef te doen. Post.NL reageren wel en geven duidelijk aan dat het probleem bij KE zit waar de opvolging van klantenproblemen duidelijk geen prioriteit is.
VerzendingNa 4 weken nog steeds niet ontvangen.
Je moet zelf actief op zoek naar waar het probleem zit maar er komt geen oplossing.
amper tot geen reactie van de klantendienst. Ondanks er een dossier is opgestart (volgens hun) is er totaal geen opvolging of feedback
Update: 25/8/2023
Correcte en professionele reactie gekregen van de reviewafdeling van KE. Duidelijke communcatie met het oog op verbetering van hun diensten. Mijn bestelling is opnieuw opgestuurd en ondertussen ontvangen .
Bedankt Demelza van KE
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met ons. Ik wil je graag verder helpen want wij zijn verantwoordelijk voor jouw pakket.
Zou je ons een mail willen sturen met je telefoonnummer zodat we in contact kunnen komen?
reviews@kamera-express.nl