Megekko

Heb hier al vaker bestellingen gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Dit zeg ik niet omdat ik dan een iPad zou kunnen krijgen maar omdat het gewoon zo is.

Alle bestellingen werden feilloos afgehandeld en de communicatie was uitstekend. Was in eerste instantie een klein beetje teleurgesteld dat je voor een bedrag van €800 ook nog eens bezorgkosten moest betalen. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat bij de 'gratis" leveranciers dit in de prijs wordt meegenomen maar goed, geen man overboord.

Ook bij de retouren was de afhandeling perfect. Netjes op tijd antwoord en snelle terugbetaling. Zo hoort het!

Wat ik persoonlijk een pluspuntje vind is dat je kan kiezen voor de bezorging. Diverse malen met DHL slechte ervaringen gehad en (nog) niet met PostNL.

Werd keurig binnen de gestelde levertijd geleverd en netjes verpakt. Geen overbodig grote dozen, gewoon netjes.

Minpuntje deze keer was dat PostNL een bericht stuurde dat er vertyragingen waren opgetreden en het pakket pas ongeveer om 22uur zou komen. Dan zit je al de halve dag te wachten en is het wel erg zuur deze boodschap.

Zoals eerder vermeld, de communicatie is prima, snel en efficient.

Ben één keer beetje boos geworden omdat, na later bleek, ik de verkeerde omschrijving had gebruikt. Ik kreeg retour dat de aanvraag was afgewezen vanwege: Aanvraag betreft geen manco. Het was dus geen manco maar een retour binnen 30 dagen. Dat wist ik even niet en dan is het vervelend dat je alleen zo'n bericht krijgt. Is uiteindelijk nog prima afgehandeld.

Scorekaart voor Megekko