BCC

Betaling ging prima. verder eigenlijk weinig over op of aan te merken. 2 dezelfde producten gekocht voor een goede prijs.

Bij het verzenden vond ik het al een beetje vreemd. Ik heb het product gekocht bij de BCC en gekozen voor afhalen in de winkel. Bleek achteraf pas dat het vervolgens via DHL in de winkel werd bezorgd. In essentie is hier niks mis mee, behalve dat het hierdoor een aantal dagen langer duurde.

half juni 2023 2 airco's besteld. Beide opgehaald in de winkel en alles prima verlopen. Achteraf bleek 1 airco overbodig en deze netjes geretourneerd. De airco in Hoogeveen bij de winkel gebracht de medewerkers hier hebben het product verwerkt voor retour en zou binnen een aantal dagen het geld terug krijgen.

Het begon met het feit dat ik geen mail heb gehad ter bevestiging, dit vind ik vreemd voor zo'n groot bedrijf. Maar goed, gewoon netjes afgewacht. Na 2 tot 3 weken niks gehoord te hebben toch maar even er achteraan gebeld. Kreeg te horen dat het product was aangemeld voor reparatie, waren hier net pas achter gekomen. het was nu op weg naar het distributiecentrum en zou binnen aanzienbare tijd afgehandeld worden. (geld kon pas retour als het aan was gekomen bij het DC). Zou hier een bevestigingsmail van krijgen maar is niet gebeurd.

inmiddels weer 2 weken verder en nog niks retour of gehoord. Weer gebeld, kreeg iemand aan de telefoon die al snel het een en ander had uitgezocht. Mijn probleem was intern doorgezet en weer teruggegeven en op dat punt was het niet verder opgepakt. Daarnaast was er geen rekeningnummer bekend?!

Nu had ik goede hoop dat het hiermee opgelost zou zijn. Hij zou het doorzetten naar de leidinggevende en een bevestigingsmail laten sturen. Wederom geen mail gehad.

Vorige week dinsdag weer gebeld. Kreeg een of ander slap verhaal te horen maar niks concreets of gericht op een oplossing. Aangegeven dat ik tot nu toe erg netjes en tolerant ben geweest maar dat het inmiddels toch wel te zot begint te worden. De BCC is inmiddels al lang en breed over de 14 dagen termijn heen voor het retourneren van mijn geld en ben nog geen steek verder. Communicatie vanuit de BCC blijft nog steeds uit.

Over het algemeen ben ik best begripvol wanneer er iets mis gaat, fouten maken is ten slotte menselijk. Maar bij de BCC wordt je als klant gewoon absoluut niet serieus genomen. Misschien moet je boos worden om iets voor elkaar te krijgen? Ik ben in elk geval ten einde raad en zal zoals het er nu voor staat nooit en te nimmer meer iets aanschaffen via de BCC en iedereen dan ook adviseren om hun aankopen te doen bij een winkel die de klant wél serieus neemt.

Scorekaart voor BCC