Coolblue.nl

Tot 2x toe een review geschreven, past het niet in hun straatje word het niet geplaatst

Bestelling is vlug geleverd, had wel in een grotere doos verstuurd mogen worden want de originele doos paste net in deze doos. Wat in geval van transportschade laptop?

Deze is gewoon onder de maat, review 1x afgekeurd omdat er een prijs in stond. Daarna weer afgekeurd want had een opmerking over de adapter van de laptop.
Ze vragen om anderen te helpen met info over het gekochte product maar verwachten dat je overal een 10 voor geeft. Heb de opmerking gemaakt dat de reviews niet kloppen omdat er van hetzelfde apparaat andere types tussen staan die de hoeveelheid reviews naar boven tillen. Mijn laptop heeft verschillende modellen onder dezelfde naam! Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1632W juist de 2 cijfers achter 15 X1502 zijn bepalend voor het type laptop met alles erachter. Dit mocht ik niet vertellen waarschijnlijk maar is wel een feit. Daar help je iemand mee maar is misleidend.

Ha Mario,

Dank je wel voor je review. We nemen je tips zeker ter harte.

Voor onze pakketjes is het steeds zoeken naar het optimum tussen productbescherming en duurzaamheid. Daarom zijn de verpakkingen zo klein als veilig mogelijk is. Gelukkig is je laptop onbeschadigd aangekomen.

Reviews
Voor het plaatsen van reviews hanteren we een aantal richtlijnen. Positiviteit van de review speelt daarbij geen enkele rol. Wel bundelen we ze vaak per productgroep. In sommige gevallen is dat inderdaad verwarrend en dan kijken we daar opnieuw naar. Voor de meeste producten is het wel helpend om alle reviews te tonen.

Scorekaart voor Coolblue.nl