Paradigit

Ik had een nieuwe laptop nodig, hiervoor uitgekomen bij Paradigit. De website is voldoende, het bestelproces ook. Ik krijg alleen 'gratis' Norton antivirus erbij, dat is hetzelfde als ongewenste spam.

Product was netjes verzonden en de volgende dag binnen. Verpakking was goed maar niet super. Geen bijzonderheden.

Mijn ervaringen met de laptop zijn niet geheel positief. Dat ligt niet aan Paradigit, maar aan de laptop en mijn keuze.

Hierover heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice, of er mogelijkheden zijn om de laptop nog te ruilen.

De mail conversatie die volgt zal ik hier niet woord voor woord plaatsen, maar in gebrekkig Nederlands wordt mij verteld dat er nul mogelijkheden om iets te ruilen of retourneren omdat ik buiten de 14 dagen termijn val.

Ik begrijp dat er regels en richtlijnen zijn, maar op deze manier de klant vertellen dat die op kan hoepelen vind ik belachelijk.

Voor mij de laatste aankoop bij deze winkel.

Hoi Tim!

Bedankt voor je bericht.
Vervelend om te lezen dat de ervaring niet is wat je er van verwachtte.
Omdat we de omstandigheden begrijpen willen we graag toch nog met je mee kijken naar een goede oplossing.
Ik zal daarom nog een reactie plaatsen op je laatste emailbericht bij ons, dan willen we graag even met je meekijken of we nog iets voor je kunnen doen.
In de loop van de dag mag je het bericht van mij verwachten!

Rob
Team Paradigit